Øg værdiskabelsen og produktiviteten via sociale teknologier

Øg værdiskabelsen og produktiviteten via sociale teknologier

Et nyligt studie, “The social economy: Unlocking value and productivity through social technologies”, gennemført af McKinsey blandt 4.200 ledere, afslører at en vidensmedarbejder i gennemsnit bruger 28% af sin tid på at håndtere e-mails - svarende til 1,5 dag om ugen - og 20% på informationssøgning - svarende til 1 dag om ugen. Det er tankevækkende og netop det effectlauncher er udviklet til at reducere...og følgeligt øge produktiviteten og arbejdsglæden.
Læs mere

Hvad bremser din produktivitet?

En interessant undersøgelse blandt 1.400 funktionærer afslører her de 15 væsentligste barrierer for personlig produktivitet. I praksis kan et intelligent og brugervenligt webbaseret projekt- og processtyringssoftware som effectlauncher bidrage til at reducere 14 af disse 15 barrierer.  
Læs mere
Spiller din virksomhed fodbold i tåge?

Spiller din virksomhed fodbold i tåge?

Kan du ikke lave en skarp aflevering til din kollega, fordi du ikke ved, hvor han står på banen? Er det svært at kontrollere modtagelsen af bolden fordi du først ser den når den rammer dig? …og har I svært ved at score, fordi I ikke kan se målet?   En analyse af danske dagligvareleverandørers go-to-market processer foretaget i et samarbejde mellem DLF, CBS og effectlauncher viser at godt halvdelen af virksomhederne oplever at de i overført betydning spiller fodbold i tåge. Den gode nyhed er, at det er relativt enkelt at få tågen til at lette. Den dårlige nyhed er at relativt få virksomhedsledere er opmærksomme på, hvor stor betydning det har for produktiviteten, lønsomheden og arbejdsglæden i virksomheden og dermed er villige til at prioritere området. Det er…
Læs mere