Dynamiske projektoverblik

Home / Dynamiske projektoverblik

effectlauncher giver et godt overblik over fremdriften og bemandingen af jeres projekter og de underliggende aktiviteter.

 

Book møde eller online demo

 

Dashboard giver overblik over din projektstyring - effectlauncher

Dashboard - ikon DASHBOARD

Dashboardet giver dig et hurtigt overblik over status på de projekter og aktiviteter, du er involveret i – kort sagt overskuelig projektstyring.
Se video

 

 

 

 

Projektliste indeholder alle tidligere og nuværende projekter - effectlauncher - projektstryingsværktøj

Projektliste - ikon PROJEKTLISTE

Projektlisten giver et godt overblik over alle jeres projekter. I bestemmer selv hvordan I vil gruppere projekterne og brugervenlig filtrering gør det enkelt at forme listen, som I vil have den.
Se video

 

 

 

 

Projektpipeline viser projektstyringen på en visuel måde - effectlauncher

Projektpipeline - ikon PROJEKTPIPELINE

Pipeline overblikket giver et godt visuelt overblik over jeres projektpipeline. Farvekodning gør det let at se status på de enkelte projekter. Det er enkelt at filtrere overblikket ud fra de kriterier I vil gruppere jeres projekter efter, og I kan gå direkte ned i projekterne for at se status på de enkelte aktiviteter.
Se video

 

 

 

Projektplan giver overblik og faser og aktiviteter - effectlauncher

Projektplan - ikon PROJEKTPLAN

Fra det dynamiske Gantt-kort kan I gå direkte ned i de enkelte faser og aktiviteter. Farvekodningen giver et hurtigt overblik over fremdriften i projektet. Det er enkelt at opdatere timingen af de enkelte aktiviteter og at tilføje eller slette aktiviteter i projektplanen.
Se video

 

 

 

 

Styr bemanding i jeres projekter - effectlauncher

Projektteam overblik - ikon PROJEKTTEAM OVERBLIK

Team-overblikket giver et hurtigt overblik over bemanding og ressourcetræk i projektstyringen på tværs af projektruter og aktive projekter samt status på de enkelte aktiviteter. Det er enkelt at filtrere på grupper, projektdeltagere, projektruter, projekter og roller.
Se video

 

Translate